Grundejerforeningen Engmosen 4160

Om Engmosen 4160

Om os

Velkommen til G/F. Engmosen 4160

Vi er en grundejerforening bestående af 135 husstande, beliggende på Engvej og Mosevej i Gelsted ved 4160 Herlufmagle. Foreningen samt foreningens historie kan du læse meget mere om under menuen Hvem er vi og Foreningens historie

Lidt om vores hjemmeside

Vores vision for vores hjemmeside engmosen4160.dk er at den skal virke indbydende, let overskuelig, og brugervenlig både for unge og gamle. Den skal fungere som åbent og let tilgængeligt arkiv, opslagsværk og info tavle for foreningens virke.

Samtidig håber vi siden vil inspirere nye huskøbere til at se på hvad vores område har at byde på.

 


 

På vores side er genveje og links i markeret med lyseblå, klik på ordet eller sætningen og du kommer på rette vej.

Under fanen Generalforsamling kan du finde information vedr. generalforsamling så som indkaldelser, dagsorden og referater, regnskaber og næste års budget.

Under fanen Arrangementer kan du finde Opslagstavlen hvor vores arrangementer og andet relevant info vil blive slået op.

Under denne fane finder du også Galleriet med fotos fra vores flotte område og vores arrangementer.

Under fanen Links finder du mange nyttige links til relevante ting i nærområdet, kommunen og det offentlige. En nyttig side for ny tilflyttere.

 

Og der er mere endnu, så bare klik dig omkring. Du kan finde det hele i top menuen som er i toppen af alle siderne, eller klik direkte på en de 6 udvalgte der også er på forsiden.

 

Vi håber du finder siden nyttig og informativ.

E-mailadresse

bestyrelsen@engmosen4160.dk

Fackbook

facebook.com/engmosen4160