Grundejerforeningen Engmosen 4160

Hvem er vi

Om Grundejerforeningen Engmosen 4160

– Engvej & Mosevej

Grundejerforening Engmosen 4160 er beliggende midt mellem skøn natur, skov og mark i den lille by Gelsted i Herlufmagle ved Næstved.

Foreningen er et klassisk parcelhuskvarter fra 70’erne består af Engvej og Mosevej med ialt 135 husstande med tilhørerne have. Vi har nogle stier samt råderet over et stort grønt fællesområde.

Grundejerforeningen Engmosen 4160 er en af Næstveds største grundejerforeninger.

Foreningens virke er drift og vedligeholdelse af det grønne fællesområde, stier og legeplads samt at være kontaktled til de offentlige myndigheder.

Der er tinglyst pligt til at være medlem af grundejerforeningen, hvor den daglige drift varetages af en på generalforsamling valgt bestyrelse. Bestyrelses arbejdet er frivilligt og ulønnet.

Grundejere er altid velkommen til at komme med forslag til forbedringer af vores område, større forslag skal fremlægges og vedtages på vores generalforsamling.

Indkøb

I gåafstand fra vores kvarter ligger Netto i Gelsted (900 m.).

I bil er der ca. 9 min til Næstved Storcenter, der ligger 6,5 km herfra, og har alt hvad hjertet kan begærer.

Til Næstved midtby er der ca. 15 min (9 km.) med butikker, station, biograf og kulturliv.

Der er ca. 20 min. Til Ringsted (18 km.) ca. 35 min til Slagelse (38km) og kun ca. 1 time og 10 min. (udenfor myldretid) til København K. (80 km.)

Børnevenligt område

Vi har et dejligt børnevenligt område, hvor vejene er lukkede så der derfor ikke er noget gennemgående trafik. Der er rig mulighed for boldspil og leg, da vi på fællesområdet har etableret en legeplads for de små, samt en multibane, fodboldmål og (mini) discgolf bane for de større.

Er man til natur har vi i gåafstand god adgang til skove, mosen og ture langs marker.

Skole og institutioner

Til børnefamilierne er der daginstitutioner med både vuggestue og børnehave og der er også en række dagplejere i nærområdet

Susåskolen har flere afdelinger tæt ved. Endvidere har vi også Tybjerg privatskole ikke langt herfra.

Der køre skolebusser fra vores område og ud til skolerne, og der er også fornuftig cykelafstand til Næstved Gymnasium.

Om Gelsted

Gelsted med 1.199 indbyggere (2020), er en lille by på Sydsjælland. Byen er beliggende i Næstved kommune, i Region Sjælland.

Gelsted er hovedsageligt bestående af parcelhuskvarterer, og ligger ca. to kilometer fra Herlufmagle, fem kilometer fra Fensmark og otte kilometer fra Næstved.

Gelsted hører under Herlufmagle Sogn.

Klik på kortet for at gå til Google maps

(Foto: Google maps)

E-mailadresse

bestyrelsen@engmosen4160.dk

Fackbook

facebook.com/engmosen4160