Grundejerforeningen Engmosen 4160

Legepladsen

Legeplads/ fællesområdet

Vores legeplads er at finde på foreningens store grønne fællesområde forenden af Mosevej, der er adgang til området fra Mosevej og via en sti fra Engvej.

 

Området er åbent for alle

Fællesområdet og legepladsen er et privat område der finansieres og vedligeholdes af Grundejerforeningen Engmosen 4160, foreningen har valgt at området skal være åbent og offentligt tilgængeligt så alle kan have glæde af det.

 

Ordensreglementet

I ordensreglementet for området kan de få regler ses der gælder hvis man ønsker at opholde sig på området. Reglerne er lavet for at passe på vores allesammens område og opretholde en god ro og orden så alle får et god oplevelse.

Støjende adfærd og høj musik er ikke tilladt på området både af hensyn til de øvrige besøgene og ikke mindst naboerne til området.

 

Om legepladsen

På området er der en stor græsplæne, med masser af plads til aktiviteter. Der er borde og bænke til et hvil, Og for enden findes vores legeplads. En plads til de mindre børn med gynger, en vippe, balancebom, og vippedyr, to rutsjebaner en til de helt små og en til de lidt større børn.

Til de store børn er der to store fodboldmål, en multibane med mål og basketkurve. Endvidere har vi opsat tre discgolf kurve til en mini discgolf bane, mere om den og spillereglerne findes under discgolf her på siden.

 

Arrangementer

Det er også på fællesområdet vi afholder forskellige arrangementer. Som loppemarked, sankthans, og et julearrangement med selveste julemanden.

 

Mosen

Lige op af fællesområdet ligger mosen som der er udgang til via låger i begge ender af hegnet. Omkring mosen er der små trampestier som man kan følge hele vejen rundt og få en god naturoplevelse året rundt.

E-mailadresse

bestyrelsen@engmosen4160.dk

Fackbook

facebook.com/engmosen4160